Von Wolodja

 

 

 

 

 

 

 

 


Canouck 2014

Op 18 februari is Canouck bevallen van een nest van 6 pups, 4 reutjes en 2 teefjes. De eerste foto's hebben we reeds in het album geplaatst, spoedig zullen er meer volgen.


(klik op foto voor album)


Canouck 2013

Op 16 januari is Canouck bevallen van een nest van 10 pups, 8 reutjes en 2 teefjes.


(klik op foto voor album)

Bora 2012

Op 27 augustus is Bora bevallen van een nest van 3 pups, inmiddels hebben de pups het nest verlaten.


(klik op foto voor album)

Tien Pups - 2011

Eind oktober zijn onze honden Canouck en Emy bevallen en momenteel lopen er 10 Bernersennen pups rond. Het is dan ook een drukste van jewelste en het huis staat op zijn kop.

Op 3 november volgde Canouck. Zij is bevallen van 4 pups, 2 teefjes en 2 reutjes.  Canouck is gedekt door Lars Queeen Elsa geboren in Tsjechie.  Ook Canouck en Lars Queen Elsa beschikken over een stamboom en zijn ED en HD vrij.(klik op foto voor album)

Emy is op 27
oktober bevallen van 6 gezonde pups,  4 teefjes en 2 reutjes. Emy is gedekt door Eran von Praelaenda uit Belgïe.  De ouders zijn voorzien van een stamboom en ED en HD vrij. De eerste foto's van de pups kunt u hieronder vinden.
(klik op foto voor album)


Nest april 2011 Bora

In april heeft Bora een nest van 4 pups gehad. De vaders van de pups is Eran von Praelanda. De 2 teefjes en de 2 reutjes hebben inmiddels hun nieuwe baasjes gevonden..Nest februari 2010 Bora

Onze hond Bora  is 20 december gedekt door Eran von Praelenda uit Belgïe. Er is goed gekeken naar de combinatie van de bloedlijnen.Zowel de vader als de moeder zijn in bezit van een stamboom. Meer informatie over de reu kunt u vinden middels de volgende Link.

Òp 20 februari is Bora bevallen van een nest met 9 pups. De 7 teefjes en 2 reutjes groeien goed en blaken van gezondheid. Ze zullen opgroeien in een gezin met kinderen en krijgen een paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts en zijn voorzien van een stamboom. Heeft u interesse dan kunt u contact met ons opnemen per email of telefoon. De pups worden geheel ontwormd, ingeënt en gechipt.

(klik op foto voor album)

Nest augustus 2009 Canouck

Onze hond Canouck is 29 juni gedekt door Masante Darkan von Valdajskaja uit Belgïe. Er is goed gekeken naar de combinatie van de bloedlijnen.Zowel de vader als de moeder zijn in bezit van een stamboom. Meer informatie over de reu kunt u vinden middels de volgende Link.

Op 29 augustus is Canouck bevallen van in totaal 7 pups. De 4 teefjes en 3 reutjes maken het uitstekend en zijn ondertussen reeds flink gegroeid. Naast het slapen spelen ze vaak met elkaar en worden vertroeteld door onze kinderen.

(klik op foto voor album)


Nest april 2009 Pepper

Onze hond Hayzell-Pepper is 25 februari gedekt door Masante Darkan von Valdajskaja uit Belgïe.

Inmiddels is Pepper op 26 april 2009 bevallen van 3 teefjes en 2 reutjes.  Nadat de eerste pups thuis zijn geboren is bij de dierenarts eeen foto gemaakt om zeker te zijn dat alle pups geboren zijn. Uiteindelijk bleek er nog een van de warmte van moeder te willen genieten. Deze is niet veel later met een keizersnede ter wereld gekomen.Zowel moeders als pups maken het goed. Op dit  moment slapen de pups nog veel, maar dat is met een paar weken afgelopen en dan zullen ze heerlijk met elkaar ravotten.

(klik op foto voor album)

Nest oktober 2008 Bora

Op 17 oktober jl. is Bora bevallen van 3 gezonde pups, 2 teven en 1 reu. Doordat het nest klein is krijg de pups volop de aandacht, waar ze zichtbaar van genieten.  De vader van de pups is Eran van Praelenda, voor meer informatie over deze reu klik op de volgende Link.

(klik op foto voor album)


Vorige nest Pepper

Op 30 november 2007 omstreeks 14.00 uur is Pepper begonnen met werpen. Uiteindelijk zijn er 8 pups thuis geboren en de negende is niet veel later door de dierenarts middels een keizersnede gehaald. De pups zijn kern gezond en groeien erg snel. Voor een impressie zie onderstaand fotoalbum. Een compleet overzicht van de foto's vind je terug onder de link foto-album.

(klik op foto voor album)

 

 

This Web Page Created by MvR